知识和品格®

Clubs & Organizations

The 教育与心理学系 at 艾尔彻州立大学 currently have three clubs/organizations that are active for current students to be active members. Below, you will find information on the different clubs and organizations that the Department of 教育 & Psychology have to offer its students who meet requirements to be admitted.

访问下面的图表,提供通过该部门和上述选项卡赞助的每个俱乐部/组织的联系信息,也可以提供有关每个组织的信息。

俱乐部/组织

总统

顾问

会议信息

学生国家教育协会


博士。 Felicia McGowan.

访问Alcorn Snea网站了解有关会议和活动的更多信息。

www.alcornsnea.weebly.com.

psi chi.


博士。 四月麦莉


心理学协会俱乐部



博士。四月
麦莉

课程资源中心每月。会议前宣布会议日期和时间。

密西西比人职业教育者(MPE)博士。拉沙德亚卡森访问MPE网站了解有关会议和活动的更多信息。

//www.mpe.org/